Anmeldelse: Decandent Computer bag

Anmeldelse:  Decadent Computer bag – en taske der ikke fungerer helt efter hensigten.

Decadent computerbag skæv

Anmelder: Mette M, Taskeforum

Mærke: Decadent

Model: Computer bag 

Farve: Anaconda black

OBS! Dette er den eneste model, der lukkes med lynlås. De andre farver lukkes med magnet – se her

Pris: 3900,00 kr

Forhandler: Tasken kan bl.a købes her

Samlet vurdering: 3 ud af 5 mulige

3

+Fordele

 • Rummeligt
 • God rum indeling
 • Lækker kvalitet
 • Pæn – ligner ikke en computertaske

–  Ulemper

 • Skulderremmen er ubrugelig

Beskrivelse af tasken

Da jeg skulle finde en ny computertaske, havde jeg stillet nogle kriterier op på forhånd.

 • Tasken skulle være i læder
 • Tasken skulle have skulderrem
 • Der skulle være et seperat rum til min computer
 • Og så skulle tasken ligne en dametaske og ikke en computertaske

Decadent tasken her, var faktisk den eneste taske, jeg kunne finde i en nogenlunde prisklasse, som så ud til at kunne opfylde mine krav.

Nu har jeg brugt tasken i noget tid, og det viste sig desværre ret hurtigt at tasken ikke opfylder et af mine vigtigste krav, nemlig en skulderrem. Tasken har godt nok en skulderrem, der kan klikkes af og på, men den er fuldstændig ubrugelig. Skulderremmen klikkes på tasken diagonalt, hvilket bevirker, at tasken bliver trukket skæv. På ovenstående billede indeholder tasken kun min computer, og det ses tydeligt, hvordan tasken bliver vredet ud af facon. Jeg brugte skulderremmen på tasken i en uges tid, men har taget den af, da tasken begyndte at blive decideret skæv.

Det er rigtig øv, at jeg ikke kan bruge skulderremmen, og det er alene grunden til at tasken kun får 3 ud af 5 mulige point. En computertaske er simpelthen for tung at bære over armen og hankene er for korte til at have over skulderen. Der skal ikke være ret meget i tasken, før jeg virkelig savner en skulderrem – desværre!

Ser man bort fra skulderremmen, så er det faktisk en rigtig fin taske. Den har en god rumindeling og er meget rummelig. Udover en computer, ledning mv., så indeholder den nemt en mappe eller lign., hvilket er vigtigt, når tasken bruges til job.

Det er min første Decadent taske, og jeg er faktisk ret overrasket over, hvor lækker læderkvaliteten er, og hvor præcist alle detaljer er udført. Jeg synes tasken er rigtig flot og stilren, hvilket helt klart er positivt.

Jeg vil ikke anbefale denne taske, da der er for store problemer med skulderremmen. Det gælder desværre både modellerne med magnet og lynlås lukning.

Anmeldelse
Dato:
Taske:
Decadent Computer bag
Karakter:
31star1star1stargraygray

Comments

 1. Giuliana says:

  Hej Mette!!

  Ihh… Tak for din fine anmeldelse…! Du ved, jeg har ventet “længe” på den! (Bevares; du har jo lige fået tasken – men du ved nok selv hvordan tøser er, når det kommer til tasker, sko eller tøj man selv ønsker sig!).

  Jeg skulle lige sunde mig på din anmeldelse! Jeg drømte jo om, at du ville skrive, at tasken var det ypperste og DRØMME-tasken! :)) Suk – det skete så ikk lige….. Men lækkert med en objektiv og ærlig anmeldelse! Det er jo det, anmeldelser er til for!! :))

  Jeg har set, at Adax har lanceret en computer-taske, der både har rem, indbygget computersleeve/rum – og ja, stort set det som Decadent computer-tasken har……. Den er ikk lige så feminin – omend det bestemt er en dametaske… Vil lidt vædde med at skulderremmen fungerer efter hensigten………. MEN – jeg vil jo gerne ha en supersmuk taske, og det er decadent-tasken… Så det blir nok den, der kommer hjem til mig (7-9-13) på min fødselsdag…!

  I hvert fald siger jeg mange tak for din anmeldelse! Jeg ved, hvad jeg går ind til!! :)) Jeg håber, at du alligevel er superglad for tasken og at du på ingen måder fortryder den! 🙂

  Mvh
  Giuliana

  • Mette M, Taskeforum says:

   Hej Giuliana

   Jeg er rigtig glad for, at du kan bruge anmeldelsen. Jeg har bestemt ikke fortrudt købet, men jeg er lidt ærgelig over det med skulderremmen.

   Jeg har faktisk skrevet til Decadent for at gøre dem opmærksom på problematikken, men før de vil gøre noget, skal jeg sende min taske ind til dem. Jeg har forsøgt at forklare dem, at det ikke er noget, der er galt med min taske, men at det er selve “konstruktionen”. De holder dog på, at de vil have indsendt tasken. Jeg synes bare ikke, jeg har lyst til at betale for endnu en retur porto, når de kan teste fejlen på en taske fra deres lager.

   Umiddelbart vil jeg tro, at du har ret vedr. Adax. Deres tasker er bare i super kvalitet og funktionaliteten er altid i top. Men som du skriver, så er designet knapt så smart som Decadent.

Speak Your Mind

*