Bloggere

Mette M, Blogger, Taske-entusiast og indehaver af Taskeforum

Jeg er 31 år, indehaver af Taskeforum og fast blogger på siden. Min passion for tasker begyndte, da jeg i 2011 fik en Mulberry Bayswater og en Mulberry Long Locked Purse i dimissionsgave.

Kontakt mig på mette@taskeforum.dk

Line M, Blogger, Taske-entusiast og indehaver af Taskeforum

Jeg er 28 år og fast blogger på siden. Mit første “store” taskekøb, var en clutch fra Louis Vuitton jeg købte på en tur til Paris i 2008. Jeg kan rigtig godt lide Louis Vuitton og Mulberry tasker, men jeg håber også engang at få råd til en Chanel taske, som er den der står øverst på listen over drømmetasker.

Kontat mig på line@taskeforum.dk

Vi håber at indholdet på siden kan være til hjælp og inspiration for andre taske-entusiaster. I er altid velkomne til at kontakte os på mail@taskeforum.dk, hvis I har spørgsmål eller kommentater til siden. Det er også os, du skal skrive til, hvis du har lyst til at være gæsteblogger her på siden.

Theresa, Gæsteblogger

Jeg hedder Theresa og er 20 år gammel og til februar fylder jeg 21. Jeg fik min første Louis Vuitton taske, en Twin pochette, i dec. 2011, og siden har samlingen bare taget fart, da jeg faldt pladask for dette mærke. Jeg går primært efter at få samlet en ”basic” taskesamling dvs. en taske til enhver praktisk situation, så der har både været tilføjelser og ombytninger i samlingen for at finde ud af, hvilke der passede bedst til mig. Derudover har jeg en liste over mine top 5 drømmetasker, hvor der allerede er krydset 2 af – jubii! Da jeg er en lille spinkel ung kvinde, er alle mine modeller i PM størrelsen. Mit ynglings canvas er uden tvivl Damier Ebène.

Emma, Gæsteblogger

Mit navn er Emma og jeg er 18 år gammel. Jeg har siden jeg var helt lille været vild med tasker. Juli 2011 – lige før jeg startede i gymnaiset – trykkede jeg køb på min første dyre taske. En Liebeskind til lidt over 1200 kr – hvilket var mange penge for mig den gang 🙂 Siden har jeg udviklet en passion for de lidt dyrere – og lidt mere lækre – tasker, og jeg har nu en okay lækker taskesamling – men også en lang ønskeliste med tasker. Min ultimative drømmetaske er Brenda Mini Camera Bag fra Alexander Wang. Denne fik jeg langt om længe købt i starten af 2014, og den er også min absolutte yndlingstaske!

Speak Your Mind

*