Se om Louis Vuitton tasken er ægte!

Spot en fake Louis Vuitton – Læs guiden her! Louis Vuitton er måske det mest kendte designermærke, og der bliver produceret rigtig mange kopivarer! Det er let at købe en uægte Louis Vuitton taske på en ferie til Egypten eller Tyrkiet. På grund af de mange falske Louis Vuitton tasker, er det en rigtig god ide at se sig godt for, inden man investerer mange penge i en taske.

Nedenfor har finder du en række gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig, hvis du vil tjekke om din Louis Vuitton taske er original.

 • En ægte Louis Vuitton taske har et nummer bestående af 2 bogstaver og 4 tal. Bogstaverne fortæller, hvor tasken er produceret:
  Frankrig: A0, A1, A2, AN, AR, AS, BA, BJ, CT, DU, FL, LW, MB, MI, NO, RA, RI, SD, SL, SN, SP, SR, TH, VI, V.I.
  USA: FH, OS
  Spanien: CA, LO, LB, LM
  Italien: CE
  Schweiz: D1, FA
  Tyskland: LP
  Tallet fortæller produktions uge og år. 1+3 cifre er produktionsuge 2+4 cifre er produktionsår.
  Bemærk: Nogle små Louis Vuitton produkter har ikke nummer, lige som de meget gamle vintage tasker helle ikke har det.
 • Mønstret på en ægte Louis Vuitton taske er altid symmetrisk. Altså hvis du ser midten af tasken, vil mønstret være ens til begge sider. Hvis du kigger mellem hankene er det ret let at se. På en kopitaske er mønstret ofte skævt.
 • Syningerne på en original Louis Vuitton er meget præcist lavet, hvis syningerne ser sjuskede ud, så er tasken ret sikkert fake.
 • Hankene og andet læder på en ægte Louis Vuitton vil hurtigt få patina – altså se slidt ud. Det gør det fordi det er ægte læder, som bliver mørkere, når det bliver brugt. En brugt ægte taste, vil altså altid se lidt slidt ud i læderet. Hvis læderet er helt ensfarvet, så har den enten ikke været brugt, eller også er det en kopi.
 • De nitter, der er på en rigtig Louis Vuitton er meget flot lavet. Hvis du ser en taske, hvor prægningen på nitten er skæv eller sjusket, så er det også tegn på at tasken er fake. Det samme gælder, hvis hardware er rusten. Det sker meget sjældent på en ægte Louis Vuitton.

Husk! Louis Vuitton sælger kun deres tasker gennem deres egne Louis Vuitton butikker og på deres egen hjemmeside http://www.louisvuitton.com/. Andre hjemmesider med Louis Vuitton sælger helt sikkert fake tasker.

Ægte Louis Vuitton taske

Du kan også få din Louis Vuitton taske verifiseret på Purseforum

Hvis du kender til andre gode råd, så vil jeg meget gerne opdatere listen – bare skriv en kommentar eller send en mail til mail@taskeforum.dk

 

Comments

 1. Hejsa

  Jeg har set en LV kalender på Trendsales, som jeg kunne være interesseret i, men hvordan kan jeg være sikker på den er ægte. Det er den lille model, ny pris står til 2000 sælges for lidt over 600 kr plus Porto. Sælger har ikke kvittering. Jeg har endnu ikke skrevet på annoncen, da jeg ikke vil ulejlige sælger med stødende spørgsmål
  Håber nogen kan hjælpe kh Bjørk

  • Mette M, Taskeforum says:

   Hej Bjørk

   Det kan være så svært at gennemskue, om kalenderen er ægte. Mit bedste råd er at spørge pigerne på Purseforum om hjælp. Du kan se en vejledning her:

   http://taskeforum.dk/dansk-vejledning-til-purseforum-com-tjek-om-tasken-er-aegte/

   De plejer at skulle bruge en del billeder for at kunne afgøre om den er ægte. Hvis der ikke er billeder på annoncen, så kan du måske spørge sælgeren om nogle flere.

   Generelt vil jeg sige, at prisen ikke fortæller ret meget om ægtheden. Især kalendere er rigtig billige brugt – jeg tror mange er stoppet med at bruge en fysisk kalender, så derfor er udbuddet stort og efterspørgslen lille, hvilket gør at priserne er faldet.

   Håber det hjælper dig lidt videre 🙂

   Rigtig god søndag

   Mette

 2. Hej.

  Jeg har en taske hvor på der er en hængelås.
  Jeg har ladet mig fortælle at hvis der medfølger en nøgle og man kan få den i låsen, skulle tasken være ægte nok 🙂
  Er det noget i kender noget til ?
  Hilsen Karina

  • Mette M, Taskeforum says:

   Hej Karina

   Der findes rigtig mange gode kopier, og det er stort set umuligt at vurderer ægtheden, ud fra en enkelt detalje som en hængelås.

   Prøv at sende billeder ind til pigerne på det engelske Purseforum, de er gode til at vurdere tasken ud fra en helhed.

   Hilsen Mette

 3. I take pleasure in, result in I found just what I used to be having a look for.
  You have ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day.
  Bye

 4. Hurrah! After all I got a web site from where I can truly get helpful
  facts regarding my study and knowledge.

  • Hej jeg har købt en lv taske en på trendsals har set billeder af min taske stoffer mangler inde i håber i kan hjælpe mig

   • Hov fejl . Jeg har en lv som er købt på trendsals de fleste siger den er ægte men er i tvivl tro koden har side på det røde stof har billeder af min Louis vuitton

 5. Pia Møller says:

  Hej Taske forum
  har måske en LV-model noe og har læst jeres ægtheds-checkliste. Hvor på tasken er nummeret? jeg kan ikke spotte det.
  Mvh Pia

 6. Hej. Jeg har købt en Louis Vuitton Keepall 60. Jeg er ret sikker på den er ægte. men det skader jo ikke at dobbel tjekke.

  Jeg kan ved en af syninger se lidt af det gule fra ydre siden. Har set det på andre ægte tasker også, men er det normalt?

  Og på det ene håndtag er den gule syning gået lidt op. (den er brugt meget, skal jeg lige nævne)

  Mvh. Camilla

 7. Rafaella says:

  Hej,
  Jeg har set en LV Beverly taske på Trendsales, som jeg kunne være interesseret i, men hvordan kan jeg være sikker på den er ægte. Sælger har kvittering. Jeg har endnu ikke skrevet på annoncen, da jeg ikke vil ulejlige sælger med stødende spørgsmål
  Håber nogen kan hjælpe
  Mvh
  Rafaella

 8. Hej Mette.
  Jeg har fået en louis vuittion taske af min mor som hun har fået af en veninden. Det er rigtig svært at se om den er ægte for meget af hvad du skriver passer til at tasken ikke er fake, men der står intet nummer i! Hvad gør jeg ?

  hilsen Filippa <3

 9. Violante Vicarelli says:

  Hej
  Jeg har en ægte LV Noé taske, alt der til men ingen kvittering da jeg fik den i fødselsdagsgave for nogle år siden af min ex mand.
  Jeg har aldrig brugt tasken da jeg har en større vintage model og vil derfor sælge den.
  Problemet opstå når man ikke har kvitteringen. Jeg ved den er ægte men folk vil købe den for en slikkepind hvilket jeg syntes ikke er ok da den er original og ubrugt.
  Hvad gør jeg?
  Hvor kan jeg få et stykke godkendt papir på at den er god nok???
  Mange tak
  Violante

 10. Estela Patterson says:

  Hi, I was just taking a look at your site and submitted this message via your feedback form. The “contact us” page on your site sends you these messages to your email account which is the reason you’re reading through my message at this moment correct? This is half the battle with any kind of online ad, getting people to actually READ your message and I did that just now with you! If you have an ad message you would like to blast out to millions of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide send me a quick note now, I can even focus on specific niches and my pricing is super low. Reply here: trinitybeumer@gmail.com

Speak Your Mind

*