Erbs vs Decadent

En af vores læsere har spurgt, om vi ikke kan hjælpe med at forklare forskellen på Erbs og Decadent tasker – og selvfølgelig kan vi det 🙂

Jeg kan sagtens forstå, at det kan være svært at gennemskue, hvad forskellen er. Ved første øjekast ligner taskerne hinanden til forveksling.

erbs-vs-decadent

På billedet herover er vist erbs Olivia bag og Decadent Working bag. De to tasker ser næsten ens ud, de har samme design og næsten samme størrelse.

Den mest iøjenfaldende forskel på de to tasker, er prisen. Hvor erbs tasken her koster 399,75 kr, koster Decadent tasken her  3000 kr – altså næsten 10 gange så meget.

Forklaringen til den kæmpe prisforskel skal findes i det materiale, som de to tasker er lavet af. Decadent tasken er lavet i ægte læder. erbs tasken derimod er lavet af imiteret læder, som i virkeligheden bare er et pænere ord for plastik 🙂

Lædertasker er bare meget dyrere end tasker i plast, men man får også et produkt i en super lækker kvalitet. Imiteret læder/plast kan dog være et udemærket alternativ, hvis man ikke lige har råd til at give flere tusinde kroner for en taske.

Håber det hjælper lidt til en forståelse af forskellen på taskerne fra de to mærker.

Læs evt mere om Decadent tasker her

 

Speak Your Mind

*