Feminin computertaske

Nu er der under en måned til min fødselsdag, så jeg er igang med at lave ønskeseddel 🙂

I lang tid har jeg været virkelig træt at min møg grimme arbejdstaske, så jeg har planer om at ønske mig en ny til min fødselsdag. Tidligere har jeg skrevet om forskellige fine arbejdstasker, men jeg synes ikke, jeg har kunnet finde den helt rigtige taske – kender I det? 🙂

Nu har jeg igen været på jagt efter den perfekte taske. Jeg har haft min computer med i alle taskebutikker i Odense, og har prøvet en masse forskellige tasker. Det var faktisk ret svært at finde en taske, for jeg havde allerede hjemmefra gjort mig klart, at jeg har en række ufravigelige krav:

 • Tasken skal være i læder
 • Tasken skal have skulderrem
 • Der skal være et seperat rum til min computer
 • Og så skal tasken ligne en dametaske og ikke e computertaske

At tasken ikke skal ligne en computertaske gør det meget svært… Det lykkes mig dog at finde en taske, der opfyldte alle mine krav, nemlig en Decadent Computer bag – se den her.

feminin computertaske

Den koster 3700 kr., hvilket gør, at det nok er lidt urealtstisk at ønske mig den i fødselsdagsgave, men så kan jeg ønske mig et tilskud til den 🙂

Inden jeg bruger så mange penge på en computertaske, så vil jeg rigtig gerne høre, hvis nogen af jer har erfaringer med tasken? Jeg vil også gerne høre, hvilken farve I synes, jeg skal vælge?

Rigtig god søndag

Comments

 1. Giuliana says:

  Hej!
  Lækker blog for især taskeentusiaster!
  Jeg leder også efter en ny computer-taske og har forelsket mig i decadents computer bag! Har dog kun haft mulighed for at se den IRL én gang, da jeg desværre bor laangt væk fra nærmeste decadent-forhandler!
  Mit indtryk er lidt, at jeg er bange for at den ikk holder faconen så godt, da den virkede ret blød i det…… Hvad tror du? Overvejer også lidt måske at nøjes med en big shopper fra decadent, da jeg ikk er så høj – og så kunne computer bag’en blive lidt voldsom……… Har også kigget lidt på en ragusa fra adax. Ikke nær så pæn, men kvaliteten virker i tip top ift. at den skal kunne klare en tung computer og tunge bøger….!

  Mht. Decadents computer bag sys jeg anacondaen i sort er flottest!! Skriv endeligt hvad du tænker omkring decadents stifthed – ville helst ikk ha den posede, når den ikke er fyldt op til randen…!

  Mvh G!

  • Mette M, Taskeforum says:

   Hej Giuliana

   Tak for din kommentar og for de pæne ord om bloggen 🙂

   Jeg har ikke købt tasken endnu, så jeg har desværre ingen egne erfaringer. Jeg har set tasken nogen gange i croco, og her synes jeg faktisk, den virker ok stiv i læderet. Det eneste, jeg er lidt bekymret for, det er faktisk magnetlukningen – det virker ikke helt som om den holder ret meget.

   Jeg kan på ingen måde anbefale dig at købe en big shopper som computertaske. Tasken er slet ikke lavet til at indeholde en computer og Decadent giver ingen garanti på tasken, hvis den bruges som computertaske – se evt her:
   http://decadentcopenhagen.dk/shop/terms.html under reklamationsbehandling.

   I forhold til Adax tasken, så er jeg helt ening i dine betragtninger. Den er super lækker i kvaliteten, men designet er ikke helt på højde med Decadents computertaske.

   Jeg tør godt købe Decadenttasken – og gør det nok også snart 🙂 Og så skal jeg love, at der kommer en anmeldelse her på bloggen 🙂

   Rigtig god aften

   Hilsen Mette

   • Giuliana says:

    Hej igen Mette :))

    Tusind tak for svar!! 😉 Jeg køber den højst sandsynligt også – men sparer lige lidt mere op endnu! :)) Vil også rigtigt gerne have en alm. håndtaske 🙂

    Mht. magnetlukning, på decadents hjemmeside står der, at anacondaen (computer bag selvf) lukkes med lynlås…..! Ved ikk om det er en fejl, da der står magnetlukning på alle de andre i samme model…! Zoomer man ind på tasken, ser det ud som om der ganske vist er lynlåslukning – så det er helt sikkert værd at undersøge! :)) For ja, hvis der ikk er lynlås, ville jeg evt. også tvivle endnu mere! :/

    God aften til dig også 🙂

Speak Your Mind

*