Undgå at blive snydt

Undgå-at-blive-snydt

Hvis du overvejer at købe en brugt designertaske på f.eks. www.trendsales.dk eller www.dba.dk, så er her nogle gode råd:

 • Tjek om sælgeren er valideret. Hvis sælgeren er valideret, har han/hun opgivet sin rigtige adresse mv. , dem der bevist sælger kopi tasker, vil som udgangspunkt ikke opgive den slags oplysninger.
 • Undersøg hvilke varer sælgeren i øvrigt sælger, eller har solgt. Hvis den samme sælger har unormalt mange designertasker til salg, eller flere ens tasker til salg,  så bør alarmklokkerne ringe. Samme person har sjældent flere af den samme taske til salg med mindre den er fake eller stjålet.
 • Hvis det er muligt bør du tjekke sælgerens vurderinger, hvis brugeren sælger uægte tasker, vil han/hun sikkert have nogen negative vurderinger.
 • Spørg efter en kvittering på tasken, selvom det ikke er nogen garanti for ægthed, så er en købskvittering en god indikation – husk at det skal være den originale kvittering.
 • Hvis billederne på annoncen er modelbilleder (lånt fra en anden hjemmeside), bør du bede om at se billeder af den vare, du overvejer at købe.

Du kan også få tasken verificeret på Purseforum, inden du køber den. Se vejledning til verificering på purseforum her. 

Hvad er dit bedste råd? Skriv gerne en kommentar herunder 🙂

Comments

 1. elsebeth ahlgren says:

  har købt en taske med et nr i det er rc 3059 ved ikke om det er en falsk eller ægte louis wuitton den er med grå og beige firkanter sygningerne er helt lige og der er syet en læder lap med det orginale mærke, kan i sige noget

  mvh
  elsebeth ahlgren

Speak Your Mind

*