På ønskelisten – Mulberry Small Willow

Mulberry small Willow ønskelisten1

Hvis jeg vandt i Lotto, så ville jeg gerne eje denne taske! Det er en Mulberry Small Willow i farven Taupe. Tasken er sprit ny, den er først lige kommet til salg på mulberry.com. Jeg har ikke set tasken live endnu, men jeg synes virkelig, den er smuk.

Størrelsen er rigtig fin til en hverdagstaske, og så elsker jeg, at den lille envelope clutch kan lynes af og bruges alene. Tasken har både hanke og en skulderrem, og det ser jeg som en stor fordel.

Men men men… tasken koster 1650 pund – altså tæt på 15.000 kr., så det bliver ikke lige nu, at den kommer hjem til mig og bo. Jeg er også lidt bange for, at den for hurtig bliver slap i læderet og falder sammen. Det har jeg desværre erfaret, at mange af Mulberrys tasker gør.

Samtidig så synes jeg, at 15.000 kr er for meget for en taske i så speciel en farve. Jeg er super vild med farven Taupe, men jeg kunne godt frygte, at jeg bliver træt af den om nogle år.

Hvis jeg skal købe en taske i denne prisklasse, så skal den være så klassisk/kedelig, at jeg er sikker på ikke at blive træt af den.

Hvis penge ikke havde været et issue, så havde jeg købt tasken, og derfor får den lov at komme med på min ønskeliste.

Hvad siger I? Kan I lide tasken? Skriv gerne en kommentar herunder 🙂

Speak Your Mind

*