Undgå fejlkøb under udsalget

Så er der godt gang i udsalget, så vi tænkte at det var på tide med et repost af dette indlæg 🙂

udsalgfælde

Det er let at blive fristet af store rabatter og høje før-priser, når der er udsalg – det gælder ikke mindst de dyrere tasker, hvor der er rigtig mange penge at spare. Der sker noget med os mennesker, når vi øjner muligheden for at spare en masse penge – vi bliver forblændet af besparelsen, og får til tider købt ting, som vi senere fortryder.

Når en vare er på udsalg, så er det i bund og grund et udtryk for, at butikken ikke har kunnet sælge nok af varen til fuld pris – men det faktum glemmer vi ofte, når vi er på udsalgsshopping.

Her vil jeg komme med mine tre bud på, hvordan du undgår at lave fejlkøb under udsalget.

Gå efter det klassiske
Det er altid en god ide at gå efter de klassiske eller mere kedelige tasker. Tit vil det være tasker i specielle farver eller mønstre, der er på udsalg. De er måske flotte og spændene nu, men risikoen for, at du bliver træt af dem, er desværre ret stor.

Sæt kriterier op på forhånd
Inden du går på udsalgsjagt efter drømmetasken, er det en god ide at gøre dig nogle tanker om, hvilke krav du har til den taske du skal ud og købe – og skriv det gerne ned. Hvilken farve går du efter? Er det et specielt mærke? Og hvad med størrelsen på tasken?  Når du har dine kriterier på plads, er du klar til at tage på udsalgsshopping. Nu har du noget konkret at vurdere udsalgstaskerne ud fra, og du lader dig ikke så let friste til at købe en taske, kun fordi den er billig.

Ville du have købt tasken til fuld pris
Når du har fundet den udsalgstaske, som du gerne vil købe, kan det være en god øvelse at spørge sig selv: “Ville jeg have købt denne taske til fuld pris?”. Hvis svaret er nej, så skal du nok overveje en ekstra gang, om det i virkeligheden er den rigtige taske, du har fundet, eller om du har ladet dig forblænde af en stor besparelse.

Rigtig god udsalgsshopping 🙂

Comments

  1. Super gode tips. Tror desværre vi er mange det tit er end i tilbudsfælden 🙂

    • Mette M says:

      Hej Line
      Ja, det er alt for let at lade sig friste. Jeg er selv lige faldet pladask i fælden og har købt en taske – men det skriver jeg lige et indlæg om en af de kommende dage 🙂

Speak Your Mind

*