Webshop med feminine computertasker

Jer som har fulgt med på bloggen ved, at jeg har haft lidt udfordringer med at finde en praktisk og feminin computertaske.

Det viser sig dog, at det ikke behøver at være så svært 🙂 Jeg er nemlig blevet kontaktet af Helle fra Busimiss.com, hun ville bare lige fortælle, at hun har en webshop fyldt med tasker til den travle kvinde – inkl. et stort udvalg af praktiske og fine computertasker.

Bum bum… Jeg ved ikke, hvordan Busimiss.com er sluppet forbi mine insisterende Google søgninger – men bedre sent end aldrig 🙂

busimiss

Webshoppen har nogle andre mærker end dem man ser alle andre steder – og det er jeg ret vild med. Jeg har været inde og lure lidt efter en computertaske, og der er rigtig mange fine. Specielt kan jeg godt lide disse to:

busimiss-computertasker

Tucano One Premium

Marshall Bergman Athena

Kan du også lide taskerne fra Busimiss.dk? Så hold øje med bloggen. Vi har nemlig fået mulighed for at lave en giveaway i samarbejde med Busimiss.dk.

Comments

 1. Hej

  Hvor er det dejligt at se en shop der fokuserer på den travle kvinde, og skønt at se nogle mærker som ikke føres så mange andre steder. Jeg kan især godt lide Tucano One Premium.

  • Mette M, Taskeforum says:

   Hej Taskeholic

   Tak for din kommentar – Ja, det er nogle super fine tasker!

   Hilsen Mette

 2. Annette says:

  Har du hørt om siden by-ey.dk?
  I januar gik jeg google amok for at finde en feminin computertaske til en fornuftig pris. Nu har jeg haft den i over 1 måned og jeg er simpelthen så glad for den ☺
  Faktisk så glad at jeg anbefalede den til min nærmeste kollega og nu har hun også en 😅

  Vh Annette

Speak Your Mind

*